Tips-Söndag!

Goddagens! Hoppas ni har fått en bra start på söndagen och att solen skiner där ni är ☀️

Som rubriken lyder så tänkte jag att på söndagar försöka lägga ut ett inlägg om lite tips som du kan ha nytta av, vare sig du är proffs eller nybörjare inom fotografering. Nåt jag har länge funderat på är hur jag ska få ihop fina bakgrunder till fotograferingar där man bara fotar t.ex en produkt i ”riktig”-miljö eller om du bara vill få till några snygga bilder till Instagram men vill inte spendera en massa pengar på stora och otympliga bakgrunder.

Svaret är, tapetrulle. Såna där ”provrullar” eller vad man kan nu kalla dom. Gå till närmaste färgaffär eller butik där tapet säljes och fråga om dom möjligtvis har några modeller som utgått och om du kan få köpa dom. Jättesmidigt! Tar inte stor plats och du kan variera bakgrund efter humör eller tema på fotografering. Här nedan ser du bild på en av rullen som jag skaffade och slutresultatet! 📸

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s