Vem är jag?

Ja, vem är jag då! Jo men jag är en glad liten prick som heter Heidi, snart 34 år gammal tjej som bor ute på landet i Örbyhus med maken och våran fyrfoting Ivar. Jag är född och uppvuxen i Stockholm men för 13 år sedan dök kärleken upp och det var ett faktum att lämna storstaden. Eller ja, förorterna till Stockholm.

Från grunden är jag utbildad kock, gick på hotell och restaurangskola i Sundbyberg, Stockholm. Jobbade inom restaurangbranschen i ca 5-6 år innan jag valde att hänga kockrocken på kroken och välja en annan bana i livet, mer om detta i kommande inlägg.

Efter kockyrket så tog jag en kortare utbildning som Florist, vilket var roligt men det var inte riktigt min grej ändå. Dock har man nytta av det när man ska fota eller binda ihop buketter till kalas! Sen tog jag taxikort, körde taxi i 4 år innan jag hoppade av och började jobba inom kontor. Sen såg jag en annons om att ett företag sökte skolfotografer och man fick en utbildning och det var ju bara ett måste. Jag såg chansen att få in en fot i foto-branschen och lärde mig otroligt mycket och det var en väldigt nyttig upplevelse. Jobbade en säsong som skolfotograf, tills jag hamnade tillbaka på taxin till mina gamla älskade kollegor, som man hade saknat mycket.

Tråkigt nog efter ett år på taxin så lades bolaget ner och det var dags igen att söka nytt. Då började jag som växelhäxa samtidigt som jag hade sökt till Partykungen i Gävle, som finsktalande kundtjänstmedarbetare. Fick jobbet på taxiväxeln men trivdes inte så bra och efter en olycka i hemmet så fick jag problem med huvudvärk och problem med nacken. Sen fick jag ett samtal från Partykungen och resten är historia. Ny sitter jag här, jobbat 2 år på PK och kan inte vara gladare! Men fotograferandet fortsätter vid sidan av och lever mitt bästa liv!

Som person har jag varit väldigt osäker och haft dåligt självförtroende ända sen skoltiden då jag blev mobbad och trakasserad. Hela skoltiden. Och det har påverkat mig ändra upp till vuxen ålder. Men sakta med säkert, när jag träffade min make så har han hjälpt mig oerhört mycket att jag ska vara stolt över mig själv samt få bättre självförtroende.

I övrigt har jag väldigt mycket humor och älskar att umgås med familj och vänner och bara vara. Snäll är jag också, sägs det! 🤩

Ja, det var väl lite kort om mig, det kommer säkert upp några livshistorier som inlägg men det får ni väl läsa sen! Ha det fint!

Annons